Le Rhöne

Atelier Michgelsen - Le Rhöne Nederland _ Le Rhöne verkooppunt Atelier Michgelsen - Le Rhöne Nederland _ Le Rhöne verkooppunt Atelier Michgelsen - Le Rhöne Nederland _ Le Rhöne verkooppunt Atelier Michgelsen - Le Rhöne Nederland _ Le Rhöne verkooppunt

 

De twee jeugdvrienden Loïc Florentin en Timo Rajakoski hebben in 2013 Atelier Michgelsen - Le Rhöne Nederland _ Le Rhöne verkooppunt het luxe merk Le Rhöne opgericht. Als echte visionairs besloten ze hun passie, kracht en expertise te bundelen. Elk Le Rhöne horloge is in de eerste plaats het product van getalenteerde ambachtslieden die gevestigd zijn in de beste Zwitserse werkplaatsen en werken volgens de traditie van de horloge industrie. De hoogste kwaliteit met een vleugje moderniteit en durf!

 

Alles van Le Rhöne wordt ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, door de meest getalenteerde en ervaren horlogemakers. Bij Le Rhöne geloven ze in de kracht van creativiteit en geven ze de klanten daarom de vrijheid om hun eigen uurwerk te creëren. De beste Zwitserse ambachtslieden zijn toegewijd om uw droom waar te maken: alles is mogelijk!